Part_InlaggNordbygg_1200x627

10-13 april hittar du oss på Nordbygg

Snart är det dags för Nordbygg 2018. Vi finns på plats tillsammans med tre av våra systerföretag. Du hittar oss i PartGroups monter C07:10. Passa på att titta in i vår monter så berättar vi lite mer om våra produkter och de fördelar de kan ge dig och ditt projekt. Samtidigt får du möjligheten att lära känna både oss och våra systerföretag i PartGroup lite bättre.

 

På plats finns en komplett badrumsmodul som du kan känna och klämma på. Såklart finns även vår personal där och de berättar gärna mer om våra moduler och på vilket sätt det kan bli ett bra val för ditt byggprojekt.

Systerföretag i samma monter

Med i montern finns förutom Part Construction AB tre systerbolag från samma företagsgrupp, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PreBad AB.

Isolamin Sweden AB tillverkar sandwichpaneler/element.
Space Interior Sverige AB tillverkar kundanpassad inredning av planmaterial däribland köksmoduler, badrumsinredning och mycket annat.
PreBad AB tillverkar badrumsmoduler för stamrenovering.

PartGroup, som företagsgruppen heter, består i sin helhet av sex systerföretag med modul- och prefabverksamheter samlade under ett gemensamt koncept. Med i PartGroup är Part Construction AB, PreBad AB, PCS Modulsystem, Space Interiör AB, Isolamin AB samt PreEnergi AB.

 

Registrera dig för fri entré

För fri entrébiljett registrera vår kampanjkod på Nordbyggs hemsida.
Vår kampanjkod: partconstructionnb18

Taggad som: