Projektsäljare av kompletta badrumsmoduler

Vi söker dig som vill vara delaktig i PARTs tillväxt genom att nå nya mål och framgångar! Du skall vara bekväm i rollen som säljare och bemöta kunder med entusiasm och kunskap. Du blir en viktig kugge i att marknadsföra och sälja våra produkter till det föreskrivande ledet, såsom tekniska konsulter och arkitekter, men även fastighetsägare och byggentreprenörer. Tycker du dessutom att försäljning är det roligaste som finns? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Som Projektsäljare för PART kommer du under ett stort eget ansvar söka upp och bearbeta såväl nya som befintliga kunder på den svenska marknaden. Din huvuduppgift blir att skapa och behålla långsiktiga relationer med kunderna samt att marknadsföra våra kompletta badrum för bland annat arkitekter, byggentreprenörer och fastighetsbolag. Du agerar som vårt ansikte utåt och säljer in våra badrum till byggprojekt genom professionell rådgivning.

Du genomför kundmöten, utreder behov samt föreslår och offererar lösningar utifrån PARTs sortiment. Du samarbetar tätt med Försäljningschef och marknadsorganisationen vid mer komplexa affärsmöjligheter och du representerar självklart företaget på mässor och kundaktiviteter.

Kompetenser

  • Du är en duktig säljare som kan visa på goda säljresultat och goda referenser från tidigare försäljningsroller och då gärna från den nordiska marknaden.
  • Vi ser gärna att Du har en byggteknisk bakgrund.
  • Du har ett uttalat driv och en vilja att strukturera arbetet. Som person är du prestigelös med ett sinne för att hantera en varierande roll, med flera projekt igång.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.
  • Då resor ingår i tjänsten så är B körkort ett krav.

Dina personliga egenskaper är av mycket stor vikt

Vi värdesätter ett stort kundfokus och att Du trivs med att ta ett eget ansvar för Ditt arbete. Du är uthållig och tålmodig. Att ta hand om kunden och bygga långsiktiga relationer är en självklarhet för dig. Du arbetar strukturerat och målinriktat mot både kortsiktiga och långsiktiga mål. Lika viktigt för oss är att du är en kollega som bidrar till det positiva klimat som råder.

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning)
Placeringsort: Arlanda

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Mathias Karlsson, Sales Manager Sweden, på telefon 070-265 10 56 eller maila till mathias.karlsson@partab.nu.

Skicka in din ansökan, märkt ”Projektsäljare” till ansokan@partgroup.se. Bifoga personligt brev och CV. Sista dag för ansökan är 2020-10-09. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan i enlighet med GDPR.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Om PART

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. PART erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. PARTs badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.

PartGroup: http://www.partgroup.se/sv/
Part Construction AB: http://www.partab.nu/sv/
Artikel Dagens Industri, 28 november 2019: https://lnkd.in/dkqnxyQ