Till vår badrumsfabrik i Kalix
söker vi nu två verkstadsarbetare

Om tjänsten:

I din roll som verkstadsarbetare kommer du att arbeta på vår plåtavdelning som är en av våra 12- avdelningar i vår fabrik.

Din profil/Vem söker vi:

Vi söker dig som gillar att arbeta i grupp, har en positiv attityd och ser utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en verkstad med exempelvis klippning, bockning, stansning med mera.

Krav:
  • Arbetserfarenhet och/eller utbildning inom industri/verkstad samt datorvana.
Meriterande:
  • Kunskaper inom ritningsläsning.
  • Utbildning/erfarenhet som CNC-operatör.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

Sista ansökningsdag: 2 juni 2019.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Kalix
Arbetstider: 2-skift
Omfattning: Heltid, Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Skicka din ansökan till: , märk den med ”Verkstadsarbetare”.

Vid frågor kontakta: Arbetsledare Göran Landström, , nummer: 070-265 16 34.

Om företaget:

Part är ett familjeägt företag med nära 300 anställda som omsätter omkring 500 miljoner kronor per år, med huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB, Altor Industrie och PCS Modulsystem AB.