Vill du jobba som svetsare
i vår badrumsfabrik?

 

Om tjänsten:

Som svetsare kommer du främst att arbeta med manuell svetsning av golvramar till våra prefabricerade badrum. I arbetsuppgifterna ingår även riktning, passning, montage och fixturhantering. Vidare dokumenterar du ditt arbete enligt gällande kvalitetskrav. Som svetsare hos oss så blir du en del av våran golvavdelning som samarbetar med de andra 11 avdelningarna i vår fabrik.

Din profil/Vem söker vi:

Vi söker dig som gillar att arbeta i grupp, har en positiv attityd och ser utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att du är flexibel och tar ansvar för ditt arbete.

Krav:
  • Tidigare erfarenhet som svetsare.
  • God datorvana.
Meriterande:
  • Goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Traversutbildning.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

Sista ansökningsdag: 16 Juni 2019.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Kalix
Arbetstider: 2-skift
Omfattning: Heltid, Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Skicka din ansökan till: , märk den med ”Svetsare”. Vid frågor kontakta: Arbetsledare Niklas Åhl, , nummer: 070-340 60 28.

Om företaget:

Part Construction AB är ett familjeägt företag med nära 300 anställda som omsätter omkring 500 miljoner kronor per år, med huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB, Altor Industrie och PCS Modulsystem AB.