Vi söker Projektsäljare med placering Arlandastad

Tycker du att försäljning är det roligaste som finns? Då är det dig vi söker! Vi söker dig som vill vara delaktig i Parts tillväxt genom att nå nya mål och framgångar!

Ditt nya jobb

Som Projektsäljare för Part kommer du under ett stort eget ansvar söka upp och bearbeta såväl nya som befintliga kunder på den norska marknaden. Din huvuduppgift blir att skapa och behålla långsiktiga relationer med kunderna samt att marknadsföra våra kompletta badrum för bland annat arkitekter, byggentreprenörer och fastighetsbolag. Du agerar som vårt ansikte utåt och säljer in våra badrum till byggprojekt genom professionell rådgivning.

Du genomför kundmöten, utreder behov samt föreslår och offererar lösningar utifrån Parts sortiment. Du samarbetar tätt med Försäljningschef och marknadsorganisationen vid mer komplexa affärsmöjligheter och du representerar självklart företaget på mässor och kundaktiviteter.

Din profil

För att lyckas i rollen är du en duktig säljare som kan visa på goda säljresultat och goda referenser från tidigare försäljningsroller och då gärna från den norska marknaden. Vi ser att du har en byggteknisk bakgrund och har du erfarenhet från försäljning inom industri/bygg/vvs är detta meriterande. Du ska vara serviceinriktad och tycka om att ha många bollar i luften och se en utmaning i att komma till avslut. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Kan du även norska är det meriterande. Då resor ingår i tjänsten så är B körkort ett krav.

Dina personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är av mycket stor vikt. Du trivs med att ta ett eget ansvar för Ditt arbete. Du är uthållig och tålmodig. Att ta hand om kunden och bygga långsiktiga relationer är en självklarhet för dig. Du arbetar strukturerat och målinriktat mot både kortsiktiga och långsiktiga mål. Lika viktigt för oss är att du är en kollega som bidrar till det positiva klimat som råder.

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning)

Placeringsort: Arlanda stad eller Oslo

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Mathias Karlsson Tel: 070-265 10 56

Skicka in din ansökan, märkt “Säljare” via mejl till .

Part som är en av Europas ledande tillverkare av prefabricerade badrumsmoduler erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till bl.a. hotell, vårdhem och bostäder. Part är ett familjeägt företag från Kalix, med ca 400 anställda och med en sammanlagd omsättning på ca 602 miljoner. Huvudkontor och produktion finns i Kalix/Överkalix, Norrbotten och våra försäljningskontor finns i Arlandastad samt i Norge. Part Construction ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med systerföretagen PreBad AB, Isolamin AB, Space Interior AB och PreEnergi AB.