Vill du arbeta på lagret hos oss på Part Construction AB?

I din roll som lagerarbetare kommer du att bli en del av arbetslaget på vår lageravdelning och ingå i vår produktion i Kalix. Du kommer att arbeta med bland annat materialhantering och lagerföring i systemet Microsoft Dynamics NAV.

Din profil/Vem söker vi:

Vi ser gärna att du som person är noggrann, hjälpsam, serviceinriktad och flexibel. Du ska klara av att arbeta självständigt liksom i grupp. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Kompetenser:

Goda kunskaper i det Svenska språket både i tal och skrift.

Meriterande:

  • Godkänd truckutbildning
  • Kunskaper i  Microsoft Dynamics NAV

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Kalix
Omfattning: Heltid (dagtid mån-fre). Inledande provanställning med möjlighet att övergå till en tillsvidareanställning.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Sista ansökningsdag: 12 maj 2019.
Skicka din ansökan till: , märk den med ”Lagerarbetare”. Vid frågor kontakta: Arbetsledare Lager Oskar Granström, , nummer: 070-261 50 84.

Om företaget:

Part är ett familjeägt företag med nära 300 anställda som omsätter omkring 500 miljoner kronor per år, med huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen Part Group tillsammans med PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.