Vill du arbeta i vår fabrik i Kalix?

Om tjänsten:

Just nu söker vi ett flertal olika befattningar till vår fabrik i Kalix, då planerar inför en taktökning och behöver utöka vår personalstyrka. Det finns i dagsläget ca 10 olika avdelningar i fabriken som gör alltifrån väggarna, golven, plattsättningen till monteringen av samtliga av våra badrum. Ditt arbete kommer innebära att du tillhör ett av arbetslagen på någon av de olika avdelningarna och hjälper i första hand till med den avdelningens specifika arbetsuppgifter.

Din profil/Vem söker vi:

Vi söker dig som har en positiv attityd, är energifylld och flexibel. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp samt lägger stort ansvar i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper.

Krav:
  • Kunskaper i det svenska eller engelska språket.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller bygg.
  • VVS, EL eller Svets kunskaper.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 18 Augusti 2019.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Kalix
Arbetstider: Varierande
Omfattning: Heltid, Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund.

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Skicka din ansökan till: , märk den med ”Ansökan Fabriken Kalix”.

Vid frågor kontakta: Mikaela Hjärtström, HR-Partner & Platschefsassistent, mail:

Om företaget:

Part är ett familjeägt företag med nära 300 anställda som omsätter omkring 500 miljoner kronor per år, med huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen Part Group tillsammans med PreBad AB, Altor Industrie, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.