Beskrivning av tjänsten:

I rollen som lagerarbetare kommer du att arbeta med godsmottagning samt materialberedning för vår produktion. All produktion av badrumsmoduler sker utifrån kundorder vilket innebär att alla badrum är unika och därmed hanteras ett stort antal olika artiklar på vårt lager. Som lagerarbetare kommer du att plocka material utifrån plocklistor, bokföra överföringar, inventera artiklar löpande samt leverera beställda förbrukningsmaterial till vår produktion.

Din profil och utbildning

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbete och har truckkort. Viktigast är dock att du har drivet och viljan att utföra arbetsuppgifterna på bästa sätt. Som person är du noggrann, initiativtagande och ansvarsfull. Är du en stresstålig person som gillar att ha många bollar i luften är detta rätt jobb för dig. Meriterande är kunskap av affärssystemet NAV.

Vi erbjuder 1 månads provanställning, och därefter möjlighet till tillsvidareanställning.

Lön – enligt kollektivavtal.

Låter detta intressant? Skriv ett personligt brev och bifoga ditt CV.
Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 2017-09-30 till:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kontaktperson: Maria Andersson, Logistikchef. Telefon: 070-245 64 93.

Part Construction AB är ett familjeägt företag med ca: 300 anställda, och omsätter ca: 500 miljoner kr/år. Med huvudkontor och produktion i Kalix erbjuder vi byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade våtrum, till nybyggnad av hotell, vårdhem och bostadsfastigheter mm.