Vi söker en Redovisningschef till Part Group

Ditt nya jobb

Som redovisningschef är du ansvarig för bolagens löpande redovisning, månadsavslut och upprättande av bokslut. Du tillsammans med medarbetarna arbetar för att säkra en korrekt redovisning och effektivisera rapportering och processer inom och mellan bolagen. Du kommunicerar och har ett nära samarbete med representanter för de olika bolagen. Du rapporterar direkt till koncernens ekonomichef och adjungerar i ledningsgrupper. Resor ingår i befattningen.

 

Din erfarenhet:

Du har några års dokumenterad ledarerfarenhet samt goda kunskaper inom redovisningsområdet. Du har relevant utbildningsbakgrund, har sinne för siffror och van vid att ta beslut.

Vi ser att du är strukturerad, noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Då tjänsten innebär många kontakter är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av och kunskap i Microsoft Dynamics NAV och Fort Knox.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och energi där du får möjlighet att bidra med din drivkraft.

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Kalix

Omfattning: 100%

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du CFO Jonas Larsson Tel: 070-313 05 55

Din ansökan

Sista dag för ansökan är den 5 mars -18. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att

tillsättas innan sista dag för ansökan.

Du söker ovannämnda tjänst genom att maila CV och ett personligt brev till märk ansökan med ”Redovisningschef i Kalix”.

Part är en familjeägd koncern med nära 500 anställda som omsätter omkring 600 miljoner kronor per år, med kontor och produktion i Kalix/Överkalix, Norrbotten. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Inom koncernen finns bolag som Part Construction AB, PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB och Space Interior Sverige AB.