Vi söker en Produktionstekniker till vår fabrik i Kalix

Vi söker dig som är en glad och lättsam person med viljan att utvecklas och leverera fina resultat i ditt arbete. Du ska klara av att arbeta självständigt liksom i grupp. Vi ser det som en merit med ett genuint teknikintresse då tjänsten omfattar såväl det teoretiska som det praktiska i att underhålla och utveckla produktionstekniken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

I din roll hos oss som produktionstekniker kommer du att arbeta med väldigt blandade arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att få vara med och utveckla produktionslinan och produkten, få möjligheten att vara projektledare i diverse förbättringsprojekt men även vara med att installera, felsöka och reparera teknisk utrustning/maskiner vid behov. Rollen är väldigt uppskattad och viktig på företaget då du i ditt arbete bland annat underlättar för operatörerna ute i produktionen.

Kompetenser:
  • Ingenjörsutbildning, gärna inom maskinteknik eller automation.
  • Svenska och engelska både i tal och skrift.
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta med CAD, gärna Autodesk Inventor.
  • Kunskaper inom programmering av diverse styrsystem.
  • Kunskaper inom elektronik och felsökning
  • Har erfarenhet från industrin

Som person är du framåt, driven och lättlärd. Du är skicklig på att skapa goda samarbeten och nya relationer samt har förmågan att lösa problem med ett leende på läpparna. Det är viktigt att du som person är strukturerad, stresstålig och känner ansvar för ditt arbete.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Heltid, 7-16 (med möjlighet till flex)
Omfattning: Initialt visstidsanställning på heltid i 6 månader, för rätt person övergår detta till tillsvidareanställning efter prövoperioden.
Placeringsort: Kalix

Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Enström, 070-365 26 45.
Skicka in din ansökan, märkt ”Produktionstekniker” via mejl till . Bifoga personligt brev och CV.

Sista dag för ansökan 20/1-2019. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

Denna rekrytering sker helt genom Part Constructions försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om företaget

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. Part erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. Parts badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte. Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.