Vi söker en platschefsassistent med placering i Kalix

Ditt nya jobb

I rollen som platschefsassistent kommer du stötta platschefen och ledningen i administrativa sysslor samt vara delaktig i att utveckla och förbättra arbetsplatsens processer. Du kommer arbeta tätt tillsammans med platschefen och vara delaktig i ledningsgruppens arbete, du rapporterar direkt till platschefen.

Din erfarenhet:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, är flexibel och lätt kan växla mellan arbetsuppgifter, trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Då tjänsten innebär många kontakter är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga men även hög integritet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande är erfarenhet av och kunskap i Microsoft Dynamics NAV.
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och energi där du får möjlighet att bidra med din drivkraft.

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.
Omfattning: 100%
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du platschef Jonas Larsson Tel: 070-313 05 55

Din ansökan

Sista dag för ansökan är den 15 augusti. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.
Du söker ovannämnda tjänst genom att maila CV och ett personligt brev till märk ansökan med ”Platschefsassistent”

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. Part erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. Parts badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.