Vill du jobba som konstruktör på vårt Gävlekontor?

Om tjänsten:

I din roll som konstruktör för Part Construction AB och PreBad AB kommer du framförallt att arbeta med ritningar till våra produkter. Du kommer arbeta nära både våra kunder och själva produktionen.

Din profil/Vem söker vi:

Vi söker dig som har en positiv attityd, är energifylld och flexibel. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Krav:
  • Erfarenhet av arbete med Autocad och Inventor.
  • Datorvana
Meriterande:
  • Kunskaper av industriell tillverkning.

Sista ansökningsdag: 23 Juni 2019.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Gävle
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid, Vikariat: mellan perioden 2019-08-05 – 2020-03-02. Ev möjlighet till viss förlängning.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!
Skicka din ansökan till: ">, märk den med ”Konstruktör”.

Vid frågor kontakta: Jari Korpi, Produktionschef, mail: , nummer: 070-639 61 93.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Om företaget:

Part är ett familjeägt företag med nära 300 anställda som omsätter omkring 500 miljoner kronor per år, med huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen Part Group tillsammans med PreBad AB, Altor Industrie, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.