Vi söker en Kalkylator med placering Arlandastad

Ditt nya jobb

Vi söker nu en noggrann och driven person som är en fena på att hantera priser och vill ha ett stort eget ansvar. Som kalkylator på Part Construction är ditt uppdrag att förse organisationen med korrekta kalkyler så våra projekt levereras med hög kvalitet och god lönsamhet. Tjänsten är både utmanande och stimulerande, där du främst jobbar mot vårt marknadsområde inom prefabricerade badrum. Du kommer att ha ett stort eget ansvar med möjlighet att påverka i stort som smått.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med säljaren sätter du dig in i jobbet för att förstå projektet du ska räkna på. Du räknar och mängdar, både interna och externa priser på material och arbete där du utgår ifrån kundens underlag såsom ritningar, beskrivningar, och andra förfrågningsunderlag, då du gör dina beräkningar. I din roll ingår även att; – bistå säljare och konstruktörer med teknisk och ekonomisk information. – bevaka ”din” marknad och prisbilden som råder där. – skapa kontakter med nya leverantörer samt upprätthålla kontakten med befintliga. Du har ett sinne för detaljer, ett bra affärssinne samt en god struktur och förmåga att planera ditt arbetet. Du gillar problemlösning och att hitta effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på utmaningar som dyker upp. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och du har lätt för att skapa goda relationer både internt och externt.

Din erfarenhet:

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbeten. Du har några års dokumenterad erfarenhet samt goda kunskaper inom redovisningsområdet. Du har relevant utbildningsbakgrund, har sinne för siffror och van vid att ta beslut. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Då tjänsten innebär många kontakter är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och kommunicerar bra på både svenska och engelska eftersom våra projekt är både i och utanför Sverige. Har du en teknisk utbildning ser vi det som meriterande. Meriterande är även erfarenhet av och kunskap i Microsoft Dynamics NAV.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och energi där du får möjlighet att bidra med din drivkraft.

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Arlandastad

Omfattning: 100%

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Anders Byström Tel: 072-559 03 01

Din ansökan

Sista dag för ansökan är den 21 juni-18. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

Du söker ovannämnda tjänst genom att maila CV och ett personligt brev till märk ansökan med ”Kalkylator Arlandastad”.

Part är en familjeägd koncern med nära 400 anställda som omsätter omkring 800 miljoner kronor per år, med kontor och produktion i Kalix/Överkalix, Norrbotten. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Inom koncernen finns bolag som Part Construction AB, PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB och Space Interior Sverige AB.

 

Taggad som: