Vi söker en inköpare till vår fabrik i Kalix - Part Construction AB

Vi söker en inköpare till vår fabrik i Kalix

I rollen som inköpare arbetar du med hela flödet från materialbeställning till attest av fakturor. Du kommer bland annat att lägga beställningar, kontrollera ordererkännanden, göra leveransuppföljningar för att säkerställa att materialet kommer i tid och kontrollera fakturor mot avtalade priser.

All vår produktion av badrumsmoduler sker utifrån kundorder vilket innebär att vi arbetar med en mängd olika leverantörer beroende på kundernas önskemål. I arbetsuppgifterna ingår även att delta i och leda förbättringsarbeten för att inköpsavdelningen ska fungera så effektivt som möjligt.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbete samt har en inköpsutbildning alternativt utbildning inom ekonomi eller annat relevant område. Viktigast är dock att du har drivet, viljan och kunskapen för att utföra arbetsuppgifterna på bästa sätt. Som person är du initiativtagande, noggrann och har en god samarbetsförmåga då du kommer stötta verksamheten i många delar av inköpsprocessen samt ha kontakt med flertalet leverantörer.

Meriterande är kunskap av affärssystemet NAV.

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.
Omfattning: 100%
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du inköpschef Erik Lidström Tel: 070-317 16 02.

Din ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 augusti. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.
Du söker ovannämnda tjänst genom att maila CV och ett personligt brev till märk ansökan med ”Inköpare”

 

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. Part erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. Parts badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.