Letar du efter nya utmaningar? Kan du vara den vi söker som arbetsledare i fabriken i Kalix?

Om tjänsten:

Inom vår produktion är vi cirka 200 medarbetare som är fördelat på 14 olika avdelningar med varsin arbetsledare. Våra avdelningar innefattar alltifrån lager till besiktning, där antalet medarbetare per avdelning varierar. Vi producerar ca 8000 badrum per år i fabriken i Kalix och våra kunder finns i hela Norden.

Som arbetsledare hos oss är du bland annat ansvarig för avdelningens produktionsflöde, arbetsmiljö och säkerhet. Du jobbar med produktionsplanering, uppföljning och hittar lösningar på eventuella störningar i produktionen. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa att verksamheten bedrivs på ett effektivt sätt enligt gällande rutiner.

En stor del av vardagen som arbetsledare är att samordna arbetet på avdelningen, leda och utveckla personalen. I din roll som arbetsledare innefattas så väl ansvar för bemanningen rörande din avdelning, genomförande av medarbetarsamtal och att kunna arbeta mot uppsatta mål. Du jobbar nära de andra arbetsledarna och rapporterar till Biträdande Produktionschef.

Din profil/Vem söker vi:

Vi ser att du kan både jobba självständigt och i grupp, är strukturerad, noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Du är flexibel och kan på ett smidigt sätt växla mellan arbetsuppgifter. Du är en trygg och lyhörd ledare och visar ett stort engagemang och arbetar för att skapa ett bra arbetsklimat. Då tjänsten innebär många kontakter är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga men även hög integritet.

Krav:

Relevant gymnasial eller eftergymnasial utbildning.

Erfarenheter från att ha arbetat som arbetsledare eller liknande med personalansvar.

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

Tidigare arbete med produktionsplanering, daglig styrning och uppföljning tidigare.

Tidigare erfarenhet av LEAN, kunskap i Excel och Microsoft Dynamics NAV.

 

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

Sista ansökningsdag: 25 Augusti 2019.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placering: Kalix.
Arbetstider: Varierande.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund.

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Skicka in din ansökan märkt med ”Arbetsledare” till

Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta: Anders Stenback, Biträdande Produktionschef, tel. 070-364 64 80.

 

Om företaget:

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. Part erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. Parts badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB,  Altor Industrie, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.