Säljare bosatt i Finland

Är du vår nya säljtalang?

Nu söker vi en driven och målmedveten säljare som vill nå nya höjder tillsammans med oss. Låter detta som dig? Vi arbetar med framtidens byggmetoder, där vi erbjuder prefabricerade badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Om du vill vara med och sälja smarta lösningar, fortsätt att läsa!

Platsannons på finska via LinkedIn

Säljkollegor på Part i Arlandastad.

Om tjänsten

Som säljare hos Part Construction kommer du att bli en viktig del av vårt team och marknadsföring, där du arbetar fokuserat med att sälja våra produkter till allt från teknikkonsulter och arkitekter till fastighetsägare och entreprenörer. Med en positiv attityd och ett professionellt bemötande gentemot våra kunder kommer du att marknadsföra våra kompletta badrum till bland annat arkitekter, fastighetsbolag och byggentreprenörer samt bidra med rådgivning och expertis.

I rollen som säljare hos oss är du vårt ansikte utåt. Du kommer under eget ansvar att söka upp potentiella kunder, bearbeta och vårda goda relationer med befintliga kontakter. Tjänsten innefattar kundmöten, där du agerar lyhört efter kundens önskemål och situation samt erbjuder smidiga lösningar utifrån vårt sortiment. Vid mer komplexa affärsmöjligheter samarbetar du tätt med närmsta försäljningschef och marknadsorganisationen. Vi hoppas också att du tycker att det är roligt att resa emellanåt, då det finns goda möjligheter för det i tjänsten då fabriken ligger i Kalix och du blir företagsrepresentant vid mässor och kundaktiviteter.

Som säljare erbjuds du givetvis en provision, trevlig arbetsmiljö med kollegor och möjligheter att arbeta med framtidens lösningar inom byggindustrin. 

Vem är du?

Vi tror att du är självsäker, engagerad och passionerad i din roll som säljare. Därtill ser vi gärna att du drivs av att ge det lilla extra för kundens upplevelse, är lyhörd och är duktig på att skapa långsiktiga relationer. Att sträva framåt för att åstadkomma starka resultat är typiskt för dig när du arbetar strukturerat och flexibelt.

Vi är ett härligt och socialt gäng! Stämningen hos oss är prestigelös och humoristisk – något vi hoppas att du också är. Du kommer långt på att ha en positiv inställning, och är du villig att bidra till en bättre stämning kommer du passa perfekt i vår arbetsmiljö. Ett extra plus är om du motiveras av att ha många bollar i luften samtidigt, kanske jobbar du till och med som allra bäst då? Och du kommer alltid ihåg den viktigaste bollen av dem alla – kunden.

Utöver det uttrycker du dig väl både på svenska, finska och engelska. Du har B-körkort och tycker om att resa i tjänst. Vi ser gärna att du bor i norra Finland och har god lokalkännedom om området kring Uleåborg. Detta eftersom våra produktionsanläggningar ligger främst i Kalix och Överkalix.

Vilka är vi?

PART Construction är ett Kalixbaserat företag, specialiserat på industriellt byggande. Vi erbjuder prefabricerade badrumsmoduler, främst till bostadsfastigheter, hotell och vårdhem. Allt producerat under kontrollerade former i en industriell miljö. PARTs badrumsmoduler banar vägen för framtidens byggmetoder genom smarta, moderna och flexibla lösningar. Med en enkel och genomtänkt produktionsplanering och effektiva projekt banar PART Construction AB vägen för framtidens bygglösningar. Enklare blir det inte!

Vad säger medarbetare?

Att bygga industriellt är framtidens väg. Vi har samlat några åsikter och tankar från en av våra medarbetare där Sophia Regitnig berättar om hur det är att arbeta hos oss.

  • Jag har en säljposition med mycket frihet, både i samtal men också med mina arbetstider. Det finns väldigt goda provisionsmöjligheter, då det ingår i varje projekt man utför – något som gör att jag känner mig driven varje dag på jobbet. Vill man kan man tjäna bra, berättar Sophia Regitnig, projektsäljare på PART Construction.

Sophia Regitnig fortsätter:

  • Man driver alla projekt man antar från början till slut och känner sig därför som en viktig del av projektet. Jag känner mig behövd på min arbetsplats, något som får mig utföra ett bättre jobb! Utöver det får jag också möjligheten att resa runt hela Sverige på kundbesök. Många gånger åker vi tillsammans med kunder till fabriken och huvudkontoret i Kalix. Något jag också måste tillägga är våra mysiga torsdagsfrukostar – en stor anledning att söka sig till PART Construction!

Låter detta som en tjänst och arbetsmiljö som du tror att du kan passa bra i? Då hoppas vi att vi hör från dig!

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning)
Placeringsort: Uleåborg med omnejd

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Anders Byström, Commercial Director Sweden, på mobil +46 72 559 03 01 eller maila till anders.bystrom@partgroup.se.

Sista dag för ansökan är 2020-11-27. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Diversitet och mångfald på arbetsplatsen är viktigt för oss och vi ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande, samt sökande från olika kulturella bakgrunder. Din ansökan sker helt i enlighet med GDPR.


 [SG1]

Projektsäljare till Part Construction AB

Projektsäljare av kompletta badrumsmoduler

Vi söker dig som vill vara delaktig i PARTs tillväxt genom att nå nya mål och framgångar! Du skall vara bekväm i rollen som säljare och bemöta kunder med entusiasm och kunskap. Du blir en viktig kugge i att marknadsföra och sälja våra produkter till det föreskrivande ledet, såsom tekniska konsulter och arkitekter, men även fastighetsägare och byggentreprenörer. Tycker du dessutom att försäljning är det roligaste som finns? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Som Projektsäljare för PART kommer du under ett stort eget ansvar söka upp och bearbeta såväl nya som befintliga kunder på den svenska marknaden. Din huvuduppgift blir att skapa och behålla långsiktiga relationer med kunderna samt att marknadsföra våra kompletta badrum för bland annat arkitekter, byggentreprenörer och fastighetsbolag. Du agerar som vårt ansikte utåt och säljer in våra badrum till byggprojekt genom professionell rådgivning.

Du genomför kundmöten, utreder behov samt föreslår och offererar lösningar utifrån PARTs sortiment. Du samarbetar tätt med Försäljningschef och marknadsorganisationen vid mer komplexa affärsmöjligheter och du representerar självklart företaget på mässor och kundaktiviteter.

Kompetenser

  • Du är en duktig säljare som kan visa på goda säljresultat och goda referenser från tidigare försäljningsroller och då gärna från den nordiska marknaden.
  • Vi ser gärna att Du har en byggteknisk bakgrund.
  • Du har ett uttalat driv och en vilja att strukturera arbetet. Som person är du prestigelös med ett sinne för att hantera en varierande roll, med flera projekt igång.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.
  • Då resor ingår i tjänsten så är B körkort ett krav.

Dina personliga egenskaper är av mycket stor vikt

Vi värdesätter ett stort kundfokus och att Du trivs med att ta ett eget ansvar för Ditt arbete. Du är uthållig och tålmodig. Att ta hand om kunden och bygga långsiktiga relationer är en självklarhet för dig. Du arbetar strukturerat och målinriktat mot både kortsiktiga och långsiktiga mål. Lika viktigt för oss är att du är en kollega som bidrar till det positiva klimat som råder.

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning)
Placeringsort: Arlanda

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Mathias Karlsson, Sales Manager Sweden, på telefon 070-265 10 56 eller maila till mathias.karlsson@partab.nu.

Skicka in din ansökan, märkt ”Projektsäljare” till ansokan@partgroup.se. Bifoga personligt brev och CV. Sista dag för ansökan är 2020-10-09. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan i enlighet med GDPR.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Om PART

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. PART erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. PARTs badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.

PartGroup: http://www.partgroup.se/sv/
Part Construction AB: http://www.partab.nu/sv/
Artikel Dagens Industri, 28 november 2019: https://lnkd.in/dkqnxyQ

Ekonomiassistent till Partbyggen i Kalix AB

Om tjänsten: I rollen som ekonomiassistent arbetar du mot samtliga bolag inom koncernen. Dina arbetsuppgifter är varierade med uppgifter som innefattar bland annat: löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, rapportering samt att till viss del finnas behjälplig vid bokslutsarbete. 

Din profil/Vem söker vi: Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att passa i rollen som ekonomiassistent bör du vara ansvarsfull, serviceinriktad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du ska kunna arbeta i grupp men även vara van vid att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenheter av Microsoft Dynamics NAV och Fortnox.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag: 26 Augusti 2020.

(mer…)

Din kompetens vår framtid.

Vår framtid bygger på kompetensen
hos våra duktiga medarbetare

För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi sakkunskap och hantverksskicklighet från många olika yrkesgrupper. Ingenjörer, snickare, VVS-arbetare och elektriker är några exempel. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater med hög kunskapsnivå. Välkommen till Part.

Lediga tjänster

Nedan presenterar vi våra lediga tjänster då det finns sådana. Om du hittar en tjänst som du tycker skulle passa dig bra, skicka oss då din ansökan innehållande ett personligt brev och ett CV. I det personliga brevet beskriver du varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Lyft fram saker som du gjort som kan visa på att du skulle passa för den sökta tjänsten. Tänk på att anpassa ditt personliga brev till just den tjänst som du söker.

Spontanansökan

Du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till ansokan@partgroup.se. Bifoga ett personligt brev och ditt CV där du beskriver du dina tidigare erfarenheter som känns relevanta, glöm inte att skriva med dina kontaktuppgifter.