Är du den elektriker vi söker?

Letar du efter ett spännande arbete? Är du den elektriker vi söker?

Vi söker dig som gillar att arbeta i grupp, har en positiv attityd och ser utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en industrimiljö tidigare.

I din roll som elektriker hos oss kommer du att arbeta med elinstallation i våtrumsmoduler genomgående för samtliga avdelningar.

Krav:
  • Fullgjord elektrikerutbildning med ECY-certifikat
Meriterande:
  • Praktisk yrkeserfarenhet som elektriker.
  • Arbete inom industrimiljö.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Kalix
Arbetstider: 2-skift
Omfattning: Heltid. Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.

Tycker du tjänsten låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!
Skicka din ansökan till: , märk den med ”Elektriker”. Sista ansökningsdag 26 januari 2020.
Vid frågor kontakta: Sven-Olov Nilsson, EL-ansvarig mail: .

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

 

Om företaget:

PART är ett familjeägt företag med nära 300 anställda som omsätter omkring 500 miljoner kronor per år, med huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen Part Group tillsammans med PreBad AB, Altor Industrie, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.

Din kompetens vår framtid.

Vår framtid bygger på kompetensen
hos våra duktiga medarbetare

För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi sakkunskap och hantverksskicklighet från många olika yrkesgrupper. Ingenjörer, snickare, VVS-arbetare och elektriker är några exempel. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater med hög kunskapsnivå. Välkommen till Part.

Lediga tjänster

Nedan presenterar vi våra lediga tjänster då det finns sådana. Om du hittar en tjänst som du tycker skulle passa dig bra, skicka oss då din ansökan innehållande ett personligt brev och ett CV. I det personliga brevet beskriver du varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Lyft fram saker som du gjort som kan visa på att du skulle passa för den sökta tjänsten. Tänk på att anpassa ditt personliga brev till just den tjänst som du söker.

Spontanansökan

Du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till . Bifoga ett personligt brev och ditt CV där du beskriver du dina tidigare erfarenheter som känns relevanta, glöm inte att skriva med dina kontaktuppgifter.