Om tjänsten: I rollen som ekonomiassistent arbetar du mot samtliga bolag inom koncernen. Dina arbetsuppgifter är varierade med uppgifter som innefattar bland annat: löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, rapportering samt att till viss del finnas behjälplig vid bokslutsarbete. 

Din profil/Vem söker vi: Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att passa i rollen som ekonomiassistent bör du vara ansvarsfull, serviceinriktad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du ska kunna arbeta i grupp men även vara van vid att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenheter av Microsoft Dynamics NAV och Fortnox.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag: 26 Augusti 2020.

Övrigt om tjänsten

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.
Placeringsort: Kalix.
Arbetstider: Dagtid med möjlighet till flex.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Skicka din ansökan till: ansokan@partgroup.se , märk den med ”Ekonomiassistent”.

Vid frågor kontakta Pernilla Åström, pernilla.astrom@partab.nu,
tel: 076-816 53 78 (Kontorstid 7-16).

Om Partbyggen

Partbyggen är ett familjeägt företag med nära 500 anställda. Partbyggen ingår i koncernen Concentus i Kalix AB som omsätter omkring 900 miljoner kronor per år med huvudkontor i Kalix, Norrbotten. Vi har försäljningskontor i Arlanda i Sverige samt i Norge och Danmark. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Inom koncernen finns bolag som Part Construction, PreBad AB, Altor Industrie, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.