Vi söker medarbetare till vår kvalitetskontroll

Kvalitetssäkring är en av de viktigaste uppgifterna hos oss. Det kan vi inte uppnå utan våra engagerade medarbetare.  Ett par medarbetare går nu vidare till andra positioner inom företaget och vi behöver förstärka upp gruppen inom Kvalitetskontroll. Arbetsuppgifterna är varierande och du får förståelse och en kunskap inom ett brett område. Att arbeta på Kvalitetsavdelningen fungerar ofta som en rekryteringsbas inom företaget. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill och önskar.

Beskrivning av befattningen

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av kvalitetsbedömningar av badrum. Detta innebär både kontrollmätningar och visuell bedömning av det färdigställda badrummet. Kontroll av att material och övrig inredning finns på plats. En stor del av arbetet utgörs av registrering och rapportering i vårt produktionssystem. Det ingår även viss montering eller justering av material och ingående komponenter.

Inom gruppen tillämpar vi arbetsrotation och skiftgång förekommer. Det är mycket bra sammanhållning inom avdelningen. Vi trivs här !

Din erfarenhet
  • Vi söker personer som är intresserade av att arbeta med kvalitetsbedömningar och har lätt för att samarbeta med andra.
  • Arbetet kräver att du är noggrann, att du kan ta beslut om bedömning utifrån gällande kvalitetsspecifikationer, ritningar, dina egna bedömningar och andra underlag.
  • Arbetet kräver att du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter samt har kapacitet att utföra besiktning i produktionstakt.
  • Goda kunskaper i datorarbete.
  • Meriterande är kunskaper/utbildning inom VVS och El samt erfarenhet från tillverkande företag.
  • Gymnasiekompetens

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.
Omfattning: 100%
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Vill du veta mer om tjänsten kontakta då Irene Lindman, Kvalitetschef. Telefon: 070-265 18 26.

Din ansökan

Sista dag för ansökan är den 30 september. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.
Du söker ovannämnda tjänst genom att maila CV och ett personligt brev till märk ansökan med ”Medarbetare kvalitetskontroll”.

Om företaget

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. Part erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. Parts badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte. Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.