Vi söker en Ritare/Konstruktör till vår projekteringsavdelning i Kalix

Vi söker dig som är driven, engagerad, strukturerad, noggrann, ansvarsfull och självständig. Du är skicklig på att skapa goda samarbeten och nya relationer samt har förmågan att lösa problem med ett leende på läpparna.

Om tjänsten

Som Ritare/Konstruktör på Part består dina arbetsuppgifter av att rita/konstruera prefabicerade badrum och stödja produktionen med underlag för detta.

Vi söker dig som
  • Har gymnasie-/högskoleutbildning.
  • Har erfarenhet av att jobba med AutoCad eller Inventor.
  • Har goda datorkunskaper.
  • Är serviceminded och strävar efter hög kundnöjdhet.
  • Tidigare VVS- eller EL-kompetens ses som

Som person är du framåt, driven och lättlärd. Du är skicklig på att skapa goda samarbeten och nya relationer samt har förmågan att lösa problem med ett leende på läpparna. Då du arbetar med flertalet olika projekt och kunder samtidigt är det viktigt att du som person är strukturerad, stresstålig och känner ansvar för ditt arbete. Du bör också vara flexibel och ha förmåga att tänka om i dina prioriteringar.

Tillträde: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare (6 månaders provanställning)
Placeringsort: Kalix

Frågor om tjänsten besvaras av Tony Holmström, Projekteringschef, 0923-796 93.
Skicka in din ansökan, märkt ”Ritare/Konstruktör” via mejl till . Bifoga personligt brev och CV.

Sista dag för ansökan 28/9-2018. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

Denna rekrytering sker helt genom Part Constructions försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om företaget

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. Part erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. Parts badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte. Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.