Vi söker en Produktionschefsassistent till Part Construction AB

Ditt nya jobb

I rollen som produktionschefsassistent kommer du stötta produktionschefen i administrativa sysslor samt vara delaktig i att utveckla och förbättra fabrikens processer. Du kommer arbeta tätt tillsammans med produktionschefen och vara delaktig i planeringen och utförandet av det dagliga arbetet, du rapporterar direkt till produktionschefen. För rätt person finns det möjlighet att växa i organisationen.

Din erfarenhet:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gillar produktion och produktionsprocesser och brinner för att utvecklas. Du är flexibel och lätt kan växla mellan arbetsuppgifter. Vi ser att du kan både jobba självständigt och i grupp, är strukturerad, noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Då tjänsten innebär många kontakter är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga men även hög integritet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av LEAN, kunskap i Excell och Microsoft Dynamics NAV.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och energi där du får möjlighet att bidra med din drivkraft.
Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.
Omfattning: 100%
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du produktionschefen Bernardo Mayol Hita Tel: 072-320 34 26

Din ansökan

Sista dag för ansökan är den 21 augusti. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

Du söker ovannämnda tjänst genom att mejla ditt CV tillsammans med ett personligt brev till , märk din ansökan med ”Produktionschefsassistent”

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. Part erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. Parts badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte. Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.