Är du den besiktare vi letar efter?

Om tjänsten:

Kvalitetssäkring är en av de viktigaste uppgifterna hos oss. Det kan vi inte uppnå utan våra engagerade medarbetare. En av våra medarbetare på avdelningen ska under en period gå vidare till andra uppdrag och vi behöver då förstärka upp gruppen inom kvalitetskontroll.

Inom gruppen tillämpar vi arbetsrotation och skiftgång förekommer. Det är mycket bra sammanhållning inom avdelningen. Vi trivs här!

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av kvalitetsbedömningar av badrum. Detta innebär både kontrollmätningar och visuell bedömning av det färdigställda badrummet. Kontroll av att material och övrig inredning finns på plats. En stor del av arbetet utgörs av registrering och rapportering i vårt produktionssystem. Det ingår även viss montering eller justering av material och ingående komponenter.

Din profil/Vem söker vi:

Vi dig som är intresserade att arbeta med kvalitetsbedömningar och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är noggrann, att du kan ta beslut om bedömning utifrån gällande kvalitetsspecifikationer, ritningar, dina egna bedömningar och andra underlag. Arbetet kräver även att du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter samt har kapacitet att utföra besiktning i produktionstakt.

Krav

Goda kunskaper i datorarbete.

Gymnasiekompetens

Goda kunskaper i det svenska språket.

Meriterande:

Kunskaper/utbildning inom VVS och El samt erfarenhet från tillverkande företag.

 

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

  • Sista ansökningsdag: 3 November 2019.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Placering: Kalix.
  • Arbetstider: 2-skift, för- och eftermiddag.
  • Omfattning: Heltid, visstidsanställning som har möjlighet att övergå till en tillsvidareanställning.

 

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund.

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Skicka in din ansökan märkt med ”Besiktare Kalix” till .

Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta: Irene Lindman, Kvalité och miljöchef, tel. 070-265 18 26.

Besök oss på Bygg Reis Deg

Upplev badrumsmoduler
från PART i 360

Hur ser det perfekta badrummet ut om du låter fördämningarna brista och tankarna flöda? Håll inte tillbaka. Släpp tanken fri. Fånga drömmen. 

I år tar vi inte bara med oss en badrumsmodul till mässan utan vi tar med oss flera! Kom till vår monter på Bygg Reis Deg, ta på dig VR-headsetet och låt dig inspireras. Du får följa med upp till vår fabrik i Kalix där du kan se dig omkring i produktionsmiljö men framförallt får du möjligheten att kika in i några alldeles färska prefabricerade badrum, filmat i 360°.

En badrumsmodul anländer till byggplatsen

En badrumsmodul anländer till byggplatsen

Häromdagen fick vi från en av våra kunder, TotalRenovering AS, lite fina bilder på inlyft av badrumsmoduler som PART har levererat. Byggprojektet heter Stakkelvollvegen 301-303 och ligger i Tromsø.

PART levererar 62 badrum av två olika typer till detta lägenhetsprojekt. Badrummen är inredda med fina materialval där allt är färdigmonterat på plats från fabrik.

Den första inplanerade leveransen var denna som bilderna från förra veckan visar, sista leverans sker i vecka 21.