God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Så här i slutet av året vill vi passa på att tacka alla kunder, leverantörer, samarbetspartners, medarbetare och alla andra berörda för ett gott samarbete under det gångna året.

För oss på Part har det varit ett fantastiskt år och vi är så glada att återigen ha slagit våra egna rekord. Allt detta har möjliggjorts av… vår fantastiska och kunniga personal som ställer upp i vått och torrt, våra kunder som väljer oss som leverantör, våra samarbetspartners som bistår på vägen och sist men inte minst våra leverantörer som förser oss med det material vi behöver.

Nu har många av oss lite välförtjänt ledighet framför oss. Vi passar på att fylla på våra energiförråd och umgås gärna lite extra med familj, vänner och bekanta.

Fabriken håller stängt vecka 52.

Från oss alla, till er alla God Jul & Gott Nytt År!

Sponsring 2018

Önskar din förening i Kalix sponsring?

Vi vill väldigt gärna stödja det lokala föreningslivet och därigenom bidra till olika möjligheter för utveckling för både stora och små. Önskar din förening i Kalix sponsring så ska ni passa på att skicka in er ansökan nu.

För att underlätta vår hantering av sponsring till Kalix föreningar väljer vi att avklara detta vid ett tillfälle, med ett samlat grepp.

Er ansökan

I ansökan önskar vi att ni skriver följande:

  • Beskrivning av er förening.
  • Vilka sponsorbelopp ni önskar.
  • Vad vi får för vår sponsring?

Eventuellt återkommer vi med frågor eller en begäran om ett möte tillsammans med er.

Skicka er ansökan till , senast 5 februari, 2017.
I slutet av februari meddelar vi er om ni blir utvalda, samt storleken på er eventuella tilldelning.